Државната изборна комисија го поништи гласањето на повеќе избирачки места затоа што во гласачките кутии имало повеќе гласачки ливчиња од бројот на гласачи во ...
сите 25 | | | веќе видена

На седницата која денеска ја оддржа Антикорупциската комисија беше потенцирано дека два од 18-те предмети се веќе затворени поради отсуство на елементи врз ...
сите 13 | | | веќе видена

Отворањето на граничниот премин Клепало за Беровци ќе значи многу, особено за туризмот. – Без овој пат Берово остана како слепо црево. Кога ќе се пушти патот ...
| | веќе видена

Во споредба со претходните избори кои беа локални, ниту владејачката СДСМ, ниту најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ не успеаја да ги освојат гласовите ...
сите 5 | | | веќе видена

Во услови на изборен молк, на неколку локации во градот, посебно на улица “Беровска” и кај воените касарни, на терен работат сите јавни претпријатија во ...
сите 2 | | | веќе видена

Оваа прекрасна идилична фотографија е направена во селото Русиново, Беровско, на местото т.н. Русински рид. Прекрасно, зарем не. Извор: Фејсбук статус на ...
| | веќе видена

На 26 Април