Земјоделците ширум државата секојдневно го демантираат Трајан Димковски. Субвенциите не се исплаќаат редовно. Трајане ова на секаде го кажуваат земјоделците. ...
сите 3 | | | веќе видена

Околу 110 момчиња и девојки од Прилеп се пријавиле и се надеваат да го фатат чесниот крст на Богојавление-Водици, в недела на 19 јануари. Тие ќе скокнат во ...
сите 4 | | | веќе видена

За 2020 година од Буџетот на Министерството за транспорт, врски и екологија е определен буџет од 40 милиони денари за имплементација на проекти во рамки на ...
сите 3 | | | веќе видена

Законот за поништување на лустрацијата денеска ќе биде разгледан од членовите на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците.Владата во ...
| | веќе видена

Во рамки на Проектот за подобрување на општински услуги (МСИП), преку Министерството за финансии, а со поддршка на Светска банка како што информираа од ...
сите 4 | | | веќе видена

Длабоко во себе верувам дека Македонија ќе престане да си ги брка своите жители и дека и кај политичарите и кај граѓаните ќе завладее рационалниот однос и ...
| | веќе видена

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира дека се во тек вкупно четири јавни повици за давање во закуп на земјоделско земјиште во ...
сите 9 | | | веќе видена

Во рамките на проектот за Општинско корисна работа, вкупно девет лица во Берово ги започнаа обуките за нега на стари и изнемоштени лица и лица со попреченост. ...
сите 2 | | | веќе видена

На 17 Јануари