Примерок од загрозениот вид кај нас белоглав мршојадец во Малешевијата беше спасен од повреда од страна на хумани граѓани. Птицата откако била пријавена, како ...
сите 11 | | | веќе видена

За неполни три месеци, Цеца, Кеба, Мартиновик и други балкански естрадни звезди од општините на Источна Македонија извлекоа речиси 150 000 евра. Личниот вкус ...
| | веќе видена