Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, одржа завршен настан за Кампањата за публицитет за ИПАРД ...
сите 3 | | | веќе видена

Во својата најнова колумна бизнисменот Трифун Костовски се сомнева дека Гувернерката на Народната банка на Македонија Анита Бежовска е само извршител на ...
| | веќе видена

Добра идеја, желба за работа и постојано усовршување – трите главни услови се исполнети во семејниот бизнис „Ри – ле Декор“ на Орце Атанасов од село Пепелиште, ...
| | веќе видена