Вијадукт Трејд известува дека од 14.08.2019 до 17.08.2019 година ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на автопат А2, ...
сите 9 | | | веќе видена

Изградба на нова детска градинка во населеното место Волково, проширување на капацитетите на постојната градинка Димитар Поп Георгиев- Беровски и ...
| | веќе видена

Откако во петокот околу 19:30 часот беше опожарена куќата на семејството Џитанови во село Црник, без покрив над глава останаа четири семејства, стари луѓе и ...
сите 7 | | | веќе видена

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески за време на денешниот увид во рехабилитацијата на регионалниот пат Струмица-Ново Село, рече дека се фокусирани ...
сите 8 | | | веќе видена

Се подобруваат условите за спорт во беровската деветтолетка „Дедо Иљо Малешевски“. Спортскиот терен на кој се извршуваат часовите по спорт и физичка култура во ...
сите 3 | | | веќе видена

Овие средби со граѓаните се уште еден начин да се слушнат нивните ставови и сугестии со цел да се најде решение за сите предизвици со кои се соочуваат. СДСМ ...
| | веќе видена