Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 21 часа

Крајно време е да се преиспита судската мрежа во државата и судовите во помалите градови да се укинат и да се претворат во судски одделенија на други поголеми ...
сите 4 | | | веќе видена

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација го објави извештајот за периодот април - јуни 2024 година. Според податоците, во вториот квартал на 2024 ...
| | веќе видена

На температури кои деновиве се движат од 38-от до 40-от степен, па и повеќе, за сите земји на Балканот на европската веб-страницата meteoalarm.eu е вклучено ...
| | веќе видена